smiling debbie looking over her shoulder

Debbie Martina


Oprichter & Eigenaar Business Goals

“It’s the result fizz that does the bizz”.

Onze visie is om startende ondernemers en midden en kleine bedrijven te helpen betere resultaten te boeken door een volledige aanpak. We zijn van mening dat je betere resultaten boekt als je meegroeit met je bedrijf.

Door deze manier krijg je een beter beeld van jezelf, werk

je aan een positieve mindset, leer je het nut van bedrijfsprocessen en leer je hoe je knelpunten kunt herkennen en voorkomen.

Bij Business Goals leer je doelgericht te werken om je bedrijfsresultaten te kunnen optimaliseren.

Docent, Loopbaanbegeleider

& Trainer

Ondernemers en middel kleine bedrijven kunnen bij mij terecht voor advies, cursussen en businesstraining.

Business Goals staat officieel geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. In dit register staan docenten en onderwijs instellingen ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode van Kort Beroepsonderwijs.

Beeldmerk CRKBO Registratie voor docenten

Waarom Business Goals?

Bij Business Goals werk je aan je kennis, werkhouding en vaardigheden.

Wat anderen zeggen over Debbie

“Ik heb Debbie leren kennen als iemand die strikt volgens de regels werkt. Afspraak is afspraak. Daar had ik in het begin echt moeite mee. Pas toen ik stage ging lopen, begreep ik dat wat ze me meegaf, in de praktijk ook echt zo is.”

Rayshantaly

Student bedrijfsadministrateur

“Debbie is geweldig! Ze gaf verschillende trainingen die ik direct kon toepassen. Debbie leerde mij hoe ik professioneel om kan gaan met vervelende situaties op de werkvloer. Daarnaast leerde ze me prioriteiten te stellen door middel van time management.”

Bie Choi Xie

Bedrijfsadministrateur

“Zoals ik Debbie ken, is zij altijd goed voorbereid. Debbie is erg punctueel en zorgt voor een goede sfeer. Haar trainingen zijn beroepsgericht door de casussen die zij geeft. Debbie levert haar diensten op een professionele en kundige manier.”

Danielle van Mourik

Onderwijsadviseur bij NL Training