Voor Bedrijven

Wie is Business Goals?

Business Goals is een profitorganisatie die is opgericht met als doel de overstap van hbo en universiteit naar het bedrijfsleven gemakkelijker te maken voor studenten. Vanaf dat moment slaat Business Goals de brug tussen academische studenten en bedrijven.

Daarnaast helpen wij startende ondernemers op weg door losse cursussen, trainingen en deeltijdopleidingen aan te bieden.

Wij zijn gevestigd op Bonaire.

Wat kan Business Goals voor u betekenen?

Business Goals streeft ernaar om het professioneelste studentennetwerk van de Cariben te zijn. Dit bereiken wij door op een persoonlijke- en toegankelijke manier ambities van academische studenten en bedrijven met elkaar te verbinden.

Wij stimuleren studenten door verschillende mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen ter voorbereiding op hun carrière. Dit realiseren wij in samenwerking met onze partners uit Nederland. Zij gaan actief op zoek naar een stagiair(e) die goed bij u past.

Bekijk hiervoor onze informatie over onze stagebemiddeling.

Ik wil meer informatie!

Business Goals organiseert ook carrière-evenementen in samenwerking met bedrijven, zodat studenten met diverse studieachtergronden en bedrijven kennis met elkaar kunnen maken.

Wij hebben een talentpool waar studenten zich kunnen aanmelden, waarvoor jaarlijks trainingen en evenementen worden georganiseerd.

Daarnaast kunnen we uw bedrijf als potentiële werkgever promoten via verschillende online en offline kanalen.

Heeft u vragen over Business Goals en onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u en uw bedrijf verder!

Contactinformatie


Business Goals

Bonaire, Kralendijk

info@business-goals.com

KvK nummer: 12407

Cribnummer: 380047044

Algemene Voorwaarden

Volg ons op social media