Onze trainingen

Grip op de zaak (Basis)

Ondernemersplan

In deze training sessie leer je je doelen te beschrijven, je formuleert de activiteiten die je gaat ondernemen om je doelen te behalen. Je leert om een financieel plan te maken.

Prijsbepaling

In deze training sessie leer je hoe je je prijs bepaald.

Break-even-Analyse

In deze training sessie leer je het punt te bepalen waar het bedrijf geen winst en geen verlies maakt. Je leert hoe het werkt en hoe je dit punt kunt berekenen.

Key Performance Indicator

In deze training sessie leer je monitoren of je bedrijfsprestaties in lijn liggen met je doelstellingen.

Grip op de zaak (Gevorderden)

Leren plannen in 90 dagen

Leren plannen in 90 dagen wordt gebruikt om je te helpen focussen, specifieke beheersbare doelen te stellen en succes te behalen die verband houden met de missie van je bedrijf.

Mindset management

In deze sessie leer je hoe je met een positieve mind-set creëert om je doelen te realiseren.

Persoonlijke Ontwikkeling

Verbeterplan werknemers

In deze trainingssessie leer je hoe je problemen betreffende je personeel binnen de organisatie kunt oplossen en hoe je ervoor zorgt dat door een juiste aanpak de productiviteit van je personeel verbetert.

Communicatie

Communicatie binnen een organisatie is van crucial belang voor de groei van een organisatie. In deze training sessie leer je hoe je effectief kunt communiceren.

Assertiviteit I & II

Communicatie binnen een organisatie is van crucial belang voor de groei van een organisatie. In deze training sessie leer je hoe je effectief kunt communiceren.

Time management

In deze training leer je prioriteiten te stellen. Daarnaast leer je wat assertiviteit te maken heeft met time management.

Bedrijfsontwikkeling

Structureren van je bedrijf

In deze training leer je hoe je je bedrijf structureert.

Verkooptechnieken

In deze training sessie leer je verkooptechnieken te gebruiken om het koopgedrag van de klant te beïnvloeden.

Teamontwikkeling

Ontwikkeling & prestatie

Samenwerken binnen organisaties lopen niet altijd soepel. Soms is de sfeer binnen de organisatie om te snijden. In deze training sessie leer je hoe je dat ten goede kunt veranderen en inzicht kunt krijgen in het nut van groepsdynamica.

Projectmanagement

Projectmanagement

In deze training leer je:

  • Effectief samenwerken in o.a. kleine groepen;
  • Hoe je een project opzet en inricht;
  • Hoe je een project leidt;
  • Hoe je controle krijgt over tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie;
  • Hoe je de Business Goals technieken kunt toepassen om je project tot een geslaagd einde te brengen.

Debbie is een zeer prettig persoon en betrokken trainer. Ik moet zeggen dat ik echt veel van haar heb geleerd. Haar trainingen zijn helder, duidelijk en begrijpelijk. Debbie geeft concrete praktijkvoorbeelden waardoor je haar makkelijk kunt volgen. Het leuke vind ik dat Debbie goed weet hoe ze iedereen betrekt in haar trainingen. Er is dus veel persoonlijke aandacht voor elke deelnemer. Debbie is niet alleen goed in het geven van trainingen, maar ze weet je ook tot actie te motiveren, zodat je je gewenste doelen behaalt. Bedankt Debbie!

Lusmaria Tinidad

Boekhoudster

“In elke situatie Grip op de Zaak!”

Wat kun je verwachten van de Business Goals trainingen?

Grip op je zaak

Tijdens deze training leer je hoe je grip krijgt op je zaak. Je maakt kennis met het Smartmodel waardoor je effectief aan de slag kunt binnen jouw bedrijf. Het begint bij het schrijven van een goed businessplan.

Hands-on oefenen met praktijkgerichte opdrachten

Je gaat tijdens deze training direct aan de slag, zodat je de waardevolle praktische tips en tools direct kunt toepassen. Je skills oefenen is de meest cruciale stap, want resultaat behaal je alleen door wat je leert te implementeren. De basis staat en de verandering is al ingezet voordat je terug komt op je werkplek.

Nooit meer last van afleidingen op je werk

Tijdens de training leer je prioriteiten te stellen waardoor je je beter kunt focussen op je werk.

Team training en individuele ontwikkeling

Of je dit event doet met je team of met een groep van collega’s, je gaat gezamenlijk en individueel aan de slag met specifieke situaties die jij kiest om beter in te worden.

Begeleiding na de training

De meeste vragen kom je vaak pas tegen als je weer aan het werk bent na de training. Daarom staan wij ook na de training voor je klaar om je vragen te beantwoorden. In onze Business Goals Community kun je je vragen stellen, sparren over jouw werkwijze en jouw productiviteit skills blijven verbeteren. Zo kun je ook na de training stappen blijven zetten.

Bie Choi Xie

Ge-Wel-Dig!

Debbie is zeer vakkundig en ze legt de stof op een manier uit dat je het gelijk begrijpt. Ik heb verschillende trainingen gehad die direct in de praktijk toepasbaar waren. Debbie speelde een grote rol in mijn persoonlijke groei. Door haar heb ik geleerd hoe ik op een professionele manier om kan gaan met vervelende situaties op de werkvloer. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik prioriteiten kan stellen door middel van timemanagement. Door Debbie heb ik verschillende doelen in een hele korte tijd weten te bereiken.