Business Goals helpt studenten

Waarom Business Goals?

Wij zorgen ervoor dat jij een stage of een startersfunctie in de Cariben vindt die aansluit bij jouw profiel en wensen. Tijdens het proces zullen we je voorzien van tips om ervoor te zorgen dat jij aangenomen wordt voor een topstage!

Wij helpen je ook bij het vinden van huisvesting.

Naast het regelen van een stageplek en huisvesting, organiseren we interactieve carrière-evenementen met interessante werkgevers. Dit zijn momenten waarop jij persoonlijk in contact kan komen met recruiters.

Meer weten over wat Business Goals voor jou kan betekenen?

Stuur ons een bericht via ons contactformulier!

Hoe werkt het?

Stap 1:

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 2:

Intake gesprek

We nemen contact met je op om een persoonlijke intake met je in te plannen. Dit intakegesprek is bedoeld om jouw ideale stage of startersfunctie te omschrijven.

Stap 3:

Matchen

Dit is het begin van de zoektocht naar jouw ideale stage of startersfunctie. Wij gaan op zoek naar vacatures die het beste bij jouw profiel en interesses passen.

Stap 4:

Voordragen aan student

Wanneer wij een perfecte vacature voor je hebben gevonden, zullen wij dit eerst bij jou voorleggen. Het draait er natuurlijk uiteindelijk allemaal om of JIJ het leuk vindt! Hierbij heb jij dan de keuze of je een motivatiebrief gaat schrijven of niet.

Stap 5:

Voordragen aan bedrijf

Als jij het een interessante vacature vindt, zullen wij je interesse voorleggen bij het bedrijf. Op dat moment hebben wij contact met het bedrijf over jouw profiel. Hierbij heeft het bedrijf dan de keuze of zij een sollicitatiegesprek met je willen inplannen of niet.

Stap 6: 

Sollicitatiegesprek inplannen

Wanneer het bedrijf in jou een geschikte kandidaat ziet, zal dit worden gecommuniceerd naar Business Goals. Vervolgens neemt Business Goals dan contact met jou op over wanneer je online of persoonlijk een sollicitatiegesprek kunt houden. Dan is het sollicitatiegesprek gepland.

Stap 7: 

Plaatsing

Wanneer jij en het bedrijf het beide eens zijn met de inhoud van de vacature en de arbeidsvoorwaarden word je geplaatst. Jij hebt dan je perfecte stage of startersfunctie en het bedrijf heeft een geschikte kandidaat!

Geïnteresseerd?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij helpen je verder


Contactinformatie


Business Goals

Bonaire, Kralendijk

info@business-goals.com

KvK nummer: 12407

Cribnummer: 380047044

Algemene Voorwaarden

Volg ons op social media